За навигацију

Contact Us

3Цинно Гроуп Цо., Лтд

Додај : 10Ф, Баиwанг Р&Д Буилдинг1, 5158 Схахе W Рд, Xили град, округ Нанљан, Схензхен, Гуангдонг, Кина.

Тел : 0086-755-86707123

Е-маил : inquiry@3cinno.com

Дом > о нама

Изјава о мисији

3Цинно осветљење основана је са револуционаран циљ: да буде један интегрисани снабдевач креативно, инспиративно и прилагодљив ЛЕД расвета-производа за паљење производне компаније на свим тржиштима забаве. Истакнути прилагођавања у нашем сервису за интеграцију, деле исти циљ као и твоја: бити осветљење посебно.

Да би пале и импресивно део пројекције или једноставно направити посебно осветљење представу, да је није лак задатак за сваки осветљење продукцијске компаније која тврди да достави изузетан визуелно искуство. Зашто? Осветљење извора можете извући инспирацију из или је превише тешко пронаћи или превише тврдоглава да се промени. Како онда могу ли стварно посебне елементе када сви око тебе говоре исту ствар али ништа?

Почели смо 3Цинно осветљења вам понудити решење.

Не само да развијамо креативан, свестран и углавном ДМX-на основу расветних производа; што је још важније, нудимо прилагођена решења.

Верујемо да чак и мала промена на оригинални производ може да направи разлику. Верујемо да је добро осветљење производ има не само стандардног квалитета, то мора бити онај који највише надахњује људе.

Прилагођавање вам омогућава да извршите промену, помаже да ти удовољимо промену, а чак и нуди вам прилику да води промена у индустрији забаве ЛЕД расвета.

Ми зелимо да ти се обратим у ову посебну услугу, повецавамо инспирација и помоћ те добити признање које заслућујете.

Осим прилагођених решења производе,интеграције услуга такође прилагођену водили служити вас на најбољи начин. Сваки купац има на јединственост. Смо обратите пажњу на то да поштују и га третирати са пакета прилагођених услуга, али по истом принципу: пусти да промакне.


Функције за интеграцију сервиса

Револуционарни интеграције

Десет година искуства у индустрији забаве ЛЕД стављају нам до знања једна важна чињеница: ЛЕД приказ и осветљење блиско повезани, посебно када је у питању апликације. Пронаћи ћете инспиративно и прилагодљив осветљење ставке у 3Цинно осветљења; згодно, 3Цинно приказ министарство ће снабдем са исте производе квалитета ЛЕД екрана. Нам две дивизије ЛЕД раде заједно на услугу у високе професионалне стандарде.

За прилагођавање

Прилагођавање је креативан начин бити твој осветљење посебно.

Ако су урадили компромис са маном производа;

Ако сте страствени о прављењу осветљење дизајн као ниједан други;

Ако сте поносни на своју креативност и нади да доведе нове промене светла и повецавамо инспирација;

Ми смо ту да буде твој сан фабрику. Фабрика , која ради за производњу и промоцију. Добићете заслужујеш заслуге за отварање потпуно ново тржиште за своје иновативне идеје.

Инспекција квалитета

Један од наши методи за развој нових производа је извор произвођача смо знати и партнери верујемо, јер увек кријемо очи отворена према новим елементима као и ти. Размислите о пустити нас обавезе да тркнем да Инспекција квалитета. То није само зато што знамо чињенице производње у овом тржишту као нам длан, што је још важније, зато и партнерства између нас је заснована на поверењу.

ВИП услуге

Заслужујеш третмани белој рукавицу. Како год могао бити обим вашег пројекта, Бешавне подршку за тебе пре, током и након продаје. Чак и ако нешто крене наопако, то неце дуго трајати.

Цело паковање да идем

Шта добијеш од нас ће бити решење пакет. Где год да користите прибор, правимо ствари вам га користити без проблема.

Време-свесни

Не постоји таква ствар као и пут никада није био и никад неће бити. Ми смо време-свесни људи. Сервис за вас ће бити одзив, фино и никад не промакне.


Језгро вредност

Ми се не бојимо да буде ко смо, јер смо храбри за покретање промена и узети пут мање путовао.

Ми не оклевајте да верујемо да је супер, јер ми смо уверени да повецавамо прилагођавања и направити разлику.

Не питам се ако је савршен тренутак да се почне, јер смо је груписана за креирање иновативних интеграције за сервис које ће освојити аплауз.

Као интегрисани групу, 3Цинно расте бити Ваш поуздан партнер.


Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: 10Ф , Баиwанг Р&Д Буилдинг1, 5158 Схахе W Рд, Xили град, округ Нанљан, Схензхен, Гуангдонг, Кина.
Tel: +86-755-86707123
Fax: Fax
E-mail: inquiry@3cinno.com