За навигацију

Contact Us

3Цинно Гроуп Цо., Лтд

Додај : 10Ф, Баиwанг Р&Д Буилдинг1, 5158 Схахе W Рд, Xили град, округ Нанљан, Схензхен, Гуангдонг, Кина.

Тел : 0086-755-86707123

Е-маил : inquiry@3cinno.com

Дом > За прилагођавање

За представу, или догађај или било који стадион забаве коју треба боја, има велику шансу да ћете наћи осветљење производња је врло зезнуто и сложене део. Посебно када је у питању компликовано начине за подешавање и раставити, и такође везу која врти главу.

Ти могу рећи да оне производе осветљење захтеван и увек доносе невоље; Али да се такође је управо снаге имају: флексибилност. Као важан део наше услуге за интеграцију, прилагођавања омогућава вам да узети предност од тога.

Један мит о прилагођавању...

Прилагођавања можда обесхрабрујуже за многе од вас, јер мислите да је потребно много времена да пролази кроз техничке детаље и такође кошта знатно.

Али , то само настаје од прилагођавања заснива се на недостатак стручности и превара.

Заобиђу државни традиционалне канале, нуди професионалне техничке подршке и ангажовање директно са купцима, смо су у стању да прилагођавања услуга која ће вам невероватно.

Прилагођавање услуга истиче

-Модификација производа
Забаве ЛЕД расвета ставке доступне на тржишту можете затребати за осветљење производње; Али то неће бити увек тако када твој осветљење производње има посебне потребе. Чињеница је, нема две представе су исти, и вероватно очекују различите укусе из истог осветљење артикла.

Прилагођавања омогућава вам да измените осветљење готових производа за одређени услов. Узми прилагођених дужина, прилагођене дифузор, прилагођене водоотпорни методе или више могућих прилагођених решења. Верујемо да чак и мала промена на оригинални производ може да направи разлику.

 - Потпуно нови концепт осветљење
Ако не можете да пронађете артикал за погодне осветљење које одговарају своје производње међу толико постојећих опција; Ако један од њих су инспирисани и производити потпуно нов осветљење идеја; ми смо ту да вам понуди алтернатива да их прилагодите.

Иновативне идеје могу применити само своје специфичне производње на почетку. Али мислим да постоји шанса, да ли ће се отворити потпуно ново тржиште због тога. Једном када се то догоди, морате да заслужујеш заслуге. Обећавамо да не дозволим да то пропустите. Ми зелимо да радим с тобом, и кроз све да легитимно процес. Ми цемо вам Оригинална идеја за заштиту и успоставе партнерство од МуПретпостављате ли љта корист.

-Прилагођени осветљење пакет решења

Осим примене прилагођавања на одређене производе, достављамо пакет прилагођених решења. Заснован на нашу стручност и схватања о вашим потребама, осигураћемо све што вам је потребно у пројекту је се за то побринули. Из фласх дизајн или 3Д пројекција, да производи селекције, афтер продајну подршку, сервис за интеграцију је такође скројених да ти дам цело паковање да идем.

Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: 10Ф , Баиwанг Р&Д Буилдинг1, 5158 Схахе W Рд, Xили град, округ Нанљан, Схензхен, Гуангдонг, Кина.
Tel: +86-755-86707123
Fax: Fax
E-mail: inquiry@3cinno.com